طرز تهیه گوجه پونه یک غذای ساده و خوشمزه مخصوص ایلام

به گزارش بلاگ پو، طرز تهیه گوجه پونه بسیار ساده می باشد، این غذا یکی از غذا های خوشمزه استان ایلام می باشد که هواداران زیادی را به خود جذب نموده است.

طرز تهیه گوجه پونه یک غذای ساده و خوشمزه مخصوص ایلام

یکی از بهترین غذا های سنتی و خوشمزه استان ایلام گوجه پونه می باشد که از مواد غذایی ساده ای تهیه می گردد، در ادامه مطلب طرز تهیه گوجه پونه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه گوجه پونه

کره: دو قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی خرد شده: چهار عدد عظیم

پونه خرد شده: چهار ساقه

پیاز خلالی شده: یک عدد

طرز تهیه گوجه پونه ایلامی

در طرز تهیه گوجه پونه ابتدا مقداری کره داخل تابه بریزید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب گردد و حالا پیاز هایی را که از قبل خلالی نموده اید را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا به رنگ طلایی شوند.

در این مرحله از روش تهیه گوجه پونه، حالا گوجه ها را به پیاز تفت داده شده اضافه نمایید و هم بزنید تا آب آن کشیده گردد و گوجه ها سرخ شوند.

حالا پونه و ادویه های دیگر را به گوجه و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و زمانی که غذا عطر پونه را به خود گرفت حرارت را خاموش کنید، این غذای خوشمزه آماده است و می توانید آن را در کنار سبزیجات و نان سرو کنید، نوش جان.

نکات تکمیلی

* مقدار مواد اولیه و دستور تهیه این غذای خوشمزه برای دو نفر می باشد.

* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن تقریبا پانزده دقیقه می باشد.

* زمان پخت و انتظار آن پانزده دقیقه است.

* این غذای ایلامی را می توانید به عنوان ناهار، شام و پیش غذا سرو کنید.

* می توانید گوجه پونه را به عنوان افطار نیز میل نمایید.

tafreh.ir: وبلاگ خبری، تحلیلی طفره

namasho.ir: وبلاگ فناوری، گردشگری و مسافرت نماشو

asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه

منبع: گردشبان
انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 25062

به "طرز تهیه گوجه پونه یک غذای ساده و خوشمزه مخصوص ایلام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گوجه پونه یک غذای ساده و خوشمزه مخصوص ایلام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید