دستور تهیه پیده گوشت

به گزارش بلاگ پو، زندگی امروز / ز به شما توصیه می کنیم این خوراک خوشمزه را برای مهمانی های عصرانه آماده کنید و از آن لذت ببرید

دستور تهیه پیده گوشت

به گزارش زندگی امروز به نقل از ماهنامه سفره ایرانی ، این غذا مخصوص کشور ترکیه و بسیار لذیذ می باشد. به شما توصیه می کنیم این خوراک خوشمزه را برای مهمانی های عصرانه آماده کنید و از آن لذت ببرید.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

آرد: 500 گرم

بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری

آب: 250 گرم

شکر: یک قاشق چای خوری

خمیرمایه: 10 گرم

شیر: 100 میلی لیتر

نمک: به میزان لازم

مواد لازم میانی:

گوشت گوساله: (ریز خردشده): 500 گرم

روغن: به میزان لازم

پیاز (ریز خردشده): یک عدد

مواد لازم رویه:

دانه کنجد: به میزان لازم

زرده تخم مرغ: 3 عدد

کره (ذوب شده): به میزان لازم

پیده گوشت؛ سرشار از پروتئین

طرز تهیه:

آب، شکر و خمیرمایه را با هم مخلوط نموده و حدود 5 الی 6 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه ور آید.

بیکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

مخلوط خمیر مایه و شیر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست گردد.

آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.

گلوله هایی به میزان پرتقال از خمیر جدا کنید. روی آنها را بپوشانید و حدود 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید تا ور آیند.

سپس هر یک از گلوله های خمیر را به شکل مربع روی سطح کار آرد پاشیده شده پهن کنید.

برای تهیه مواد میانی میزانی روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ گردد.

گوشت را اضافه نموده و تفت دهید تا پخت و برشته گردد.

این مخلوط را وسط خمیرها پخش کنید و آنها را رول کنید و دو قسمت انتهای خمیر را محکم کنید.ـ

آنها را در سین فر بچینید و روی آنها زرده تخم مرغ کمی زده شده بمالید و دانه کنجد بپاشید.

سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پیده ها طلایی و برشته شوند.

کره ذوب شده را روی آنها بریزید و سرو کنید.

tafreh.ir: وبلاگ خبری، تحلیلی طفره

namasho.ir: وبلاگ فناوری، گردشگری و مسافرت نماشو

asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه

منبع: زندگی روز
انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 53643

به "دستور تهیه پیده گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه پیده گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید